Η ιστορία μας

Η αρχή - 2006

Το 2006, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με προγράμματα, ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων και εργαλεία για τον επαγγελματικά Μεσίτη. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, στην αγορά υπήρχαν Μεσιτικά προγράμματα (Desk top εφαρμογές) τα οποία κάλυπταν τις ανάγκες του επαγγελματία μεσίτη για οργάνωση και διαχείριση.

Το όραμα μας ήταν διαφορετικό. Θέλαμε να δημιουργήσουμε και να παρουσιάσουμε μία λύση η οποία θα ήταν μοναδική, θα πρόσφερε περισσότερα πλεονεκτήματα στον επαγγελματία μεσίτη και θα κάλυπτε όλες τις ανάγκες του. Έτσι γεννήθηκε το Brand της τεχνολογίας μας για το Real Estate, e-agents – real estate workspace.

Παρουσιάσαμε για πρώτη φορά στον επαγγελματία μεσίτη:

  • την έννοια του Real estate CRM,
  • την τεχνολογία των Web εφαρμογών,
  • την πλατφόρμα συνεργασιών για την μεταξύ τους συνέργεια,
  • την έννοια του Real Estate marketing (Campaigner),
  • σύγχρονες ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων και πάνω από όλα παρουσιάσαμε και δημιουργήσαμε
  • τις πρώτες «γέφυρες διασύνδεσης» με το Spitogatos.gr και το property.gr για το αυτόματο ανέβασμα των αγγελιών ακινήτων.

Αυτή είναι η ιστορία μας και δεν αλλάζει…… αλλά συνεχίζεται.

Σήμερα - 2023

Η αγάπη μας για το Real estate, η πολυετής εμπειρία μας, η βαθιά γνώση του αντικειμένου, η εξέλιξη της τεχνολογίας, το νέο μας Όραμα, αλλά πάνω από όλα, η υποχρέωση που νοιώθουμε απέναντι στους πελάτες μας – επαγγελματίες μεσίτες – οι οποίοι μας έχουν τιμήσει με τη μακρόχρονη συνεργασία τους, μας οδήγησε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε, ένα νέο πληροφοριακό σύστημα για το Real estate.

Αποφασίσαμε και πάλι να καινοτομήσουμε. Το αναπτύξαμε στην πιο σύγχρονη τεχνολογία που προσφέρει σήμερα για προγραμματιστές, η Microsoft .NET Core – C#.

Οι προδιαγραφές του, δημιουργήθηκαν μετά από λεπτομερή έρευνα αλλά και την συμμετοχή 20 και πλέον πελατών μας, οι οποίοι πιστεύουν και λατρεύουν την τεχνολογία του Real estate (Power users) και την θεωρούν αναπόσπαστο και απαραίτητο εργαλείο για την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Το brand της τεχνολογίας μας άλλαξε σε e-agents - Real estate workspace.
Αποτελείται από διάφορες επιμέρους εφαρμογές και όλες μαζί συνθέτουν ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο workspace για τον επαγγελματία Μεσίτη που του προσφέρει την δυνατότητα να εργάζεται απομακρυσμένα, να συνεργάζεται με συναδέλφους και να συναλλάσσεται με τους πελάτες του, οποιαδήποτε στιγμή, με οποιαδήποτε συσκευή και από οπουδήποτε βρίσκεται.
Ο «πυρήνας» της νέας τεχνολογίας του e-agents workspace, θα είναι πλέον το πιο σύγχρονο Μεσιτικό πρόγραμμα CRM που έχουμε αναπτύξει ποτέ: το ilist. Το αποτέλεσμα θα το κρίνετε εσείς.

Tο e-agents workspace και το ilist, θα αναπτύσσονται συνεχώς, έτσι ώστε, να καλύπτουν όλες τις νέες αναδυόμενες ανάγκες των Μεσιτών και να προσαρμόζεται στην συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους στους συμμετέχοντες.